Η ιστορία μας

Ωδείο  Δημιουργία Π.Κοντοέ

Το Ωδείο μας βρίσκεται κοντά σας 30 χρόνια, με την δική σας αγάπη και εκτίμηση συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του.

Με σεβασμό στον κάθε μαθητή που μας εμπιστεύθηκε την προσπάθεια του, την αγάπη του, την επιθυμία μου για την μουσική είχαμε την ευαισθησία να είμαστε πάντα κοντά του αγκαλιάζοντας τον στην προσπάθεια του αυτή με αγάπη, αλλά ποτε δεν ξεχάσαμε μέσα απο το οικείο και ζεστό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει, ένας απο τους πρωτεύοντες στόχους μας που είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου μουσική μόρφωση ανεξάρτητα απο το στάδιο σπουδών του κάθε μαθητή.

Συνεχίζοντας σήμερα το Ωδείο μας, με το εκπαιδευτικό και το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα εργάζεται για να επιτύχει τους στόχους που οραματίζεται, να ξεπεράσει την εκπαιδευτική προέκταση της τέχνης της μουσικής και να την μετατρέψει σε καλλιτεχνική δημιουργία, μοιράζοντας έτσι την ουσιαστικότερη και βαθύτερη αγωγή της μουσικής : την επικοινωνία με τον άνθρωπο.

Έτσι με την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, σεβασμό στον μαθητή και στην ίδια την τέχνη της μουσικής είμαστε πάντα παρόντες και με χαρά σας καλωσορίζουμε.


Σχολή Μπαλέτου Δημιουργία

Η σχολή μπαλέτου και μοντέρνου χορού ‘Δημιουργία’ με τους έμπειρους και αξιόλογους δασκάλους και συνεργάτες της εγγυώνται τον καλύτερο συνδυασμό σωματικής έκφρασης, άρτιας τεχνικής, καλής φυσικής κατάστασης, μέσα από προγράμματα ντυμένα με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

Γιατί ο χορός , μια από τις πιο ολοκληρωμένες μορφές έκφρασης του ανθρώπου, είναι δημιουργία αξεπέραστη, είναι έκφραση ψυχής και πνεύματος του καθενός μας.

Ταιριάζει σε όλες τις εποχές γιατί εξελίσσεται μέσα στο χρόνο.

Γνωρίστε τον και αφεθείται σε έναν κόσμο που θα συνεπάρει τις καρδιές σας.

Η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από το κράτος.