Ωδείο

Ωδείο Δημιουργία

Το Ωδείο  Παλλήνης Π.Κοντοέ και  Ωδείο Ραφήνας “Δημιουργία” βρίσκονται κοντά σας 30 χρόνια, με την δική σας αγάπη και εκτίμηση συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία τους.

Με σεβασμό στον κάθε μαθητή που μας εμπιστεύεται την προσπάθεια του, την αγάπη του, την επιθυμία μου για την μουσική έχουμε την ευαισθησία να είμαστε πάντα κοντά του αγκαλιάζοντας τον στην προσπάθεια του αυτή με αγάπη, αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε μέσα από το οικείο και ζεστό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει, έναν από τους πρωτεύοντες στόχους μας που είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου μουσική μόρφωση ανεξάρτητα από το στάδιο σπουδών του κάθε μαθητή.

Συνεχίζοντας σήμερα το Ωδείο Δημιουργία, με το εκπαιδευτικό και το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα εργάζεται για να επιτύχει τους στόχους που οραματίζεται, να ξεπεράσει την εκπαιδευτική προέκταση της τέχνης της μουσικής και να την μετατρέψει σε καλλιτεχνική δημιουργία, μοιράζοντας έτσι την ουσιαστικότερη και βαθύτερη αγωγή της μουσικής : την επικοινωνία με τον άνθρωπο.

Έτσι με την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, σεβασμό στον μαθητή και στην ίδια την τέχνη της μουσικής είμαστε πάντα παρόντες και με χαρά σας καλοσωρίζουμε.