Το Ωδείο Μας

Ωδείο Π. Κοντοέ Παλλήνης

Το Ωδείο Παλλήνης “Π. Κοντοέ ” βρίσκεται κοντά σας 25 χρόνια , με την δική σας αγάπη και εκτίμηση συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του.

Με σεβασμό στον κάθε μαθητή που μας εμπιστεύθηκε την προσπάθεια του, την αγάπη του, την επιθυμία μου για την μουσική είχαμε την ευαισθησία να είμαστε πάντα κοντά του αγκαλιάζοντας τον στην προσπάθεια του αυτή με αγάπη, αλλά ποτε δεν ξεχάσαμε μέσα απο το οικείο και ζεστό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει, ένας απο τους πρωτεύοντες στόχους μας που είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου μουσική μόρφωση ανεξάρτητα απο το στάδιο σπουδών του κάθε μαθητή.

Συνεχίζοντας σήμερα το Ωδείο ” Π. Κοντοέ “, με το εκπαιδευτικό και το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα εργάζεται για να επιτύχει τους στόχους που οραματίζεται, να ξεπεράσει την εκπαιδευτική προέκταση της τέχνης της μουσικής και να την μετατρέψει σε καλλιτεχνική δημιουργία, μοιράζοντας έτσι την ουσιαστικότερη και βαθύτερη αγωγή της μουσικής : την επικοινωνία με τον άνθρωπο.

Έτσι με την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, σεβασμό στον μαθητή και στην ίδια την τέχνη της μουσικής είμαστε πάντα παρόντες και με χαρά σας καλοσωρίζουμε.

 

Ωδείο Δημιουργία Ραφήνας

Το Ωδείο Ραφήνας ‘Δημιουργία’ βρίσκεται κοντά σας με τη δική σας αγάπη και εκτίμηση συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία , παρέχοντας κρατικά πτυχία και διπλώματα , υποτροφίες σε αριστούχους σπουδαστές , παρακολούθηση μουσικών εκδηλώσεων ,επαγγελματικό προσανατολισμό για τους απόφοιτους και φυσικά συμμετοχή σε σεμινάρια και συναυλίες των σπουδαστών της .

Επίσης οι χώροι μας είναι άρτια εξοπλισμένοι με σύγχρονα εποπτικά μέσα , άνετες αίθουσες και με εκπαιδευμένους καθηγητές που συνθέτουν ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που δημιουργεί την ιδιαίτερη εκείνη ατμόσφαιρα που προϋποθέτει η καλλιτεχνική δημιουργία .

Οι απόφοιτοι μας μπορούν να σταδιοδρομήσουν ως μέλη ορχηστρών , καθηγητές σε μουσικά ιδρύματα , καθηγητές στη μέση εκπαίδευση , μέλη και μαέστροι σε φιλαρμονικές , μέλη ελαφρολαϊκών ορχηστρών καθώς και σε μουσικά τμήματα τηλεοράσεων και ραδιοφώνων .