Οι χώροι μας

Ωδείο Δημιουργία Παλλήνης Π. Κοντοέ

Το Ωδείο μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο που κατασκευάστηκε με προδιαγραφές ΜουσικούΕκπαιδευτικού Ιδρύματος , με ιδιαίτερη μέριμνα στην ασφάλεια και υγιεινή των σπουδαστών. Διαθέτει 12 αίθουσες διδασκαλίας με τα τελειότερα κλασικά και ηλεκτρονικά μουσικά όργανα , αίθουσα συναυλιών χωρητικότητας 150 ατόμων με κονσόλα ήχου και φωτισμό ,  studio ηχογραφήσεων πλήρης εξοπλισμένο.

Επίσης το κτίριο είναι πλήρως κλιματιζόμενο και ηχομονωμένο .

 

Ωδείο Δημιουργία Ραφήνας

Το Ωδείο Ραφήνας ‘Δημιουργία’ βρίσκεται κοντά σας με τη δική σας αγάπη και εκτίμηση συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία , παρέχοντας κρατικά πτυχία και διπλώματα , υποτροφίες σε αριστούχους σπουδαστές , παρακολούθηση μουσικών εκδηλώσεων ,επαγγελματικό προσανατολισμό για τους απόφοιτους και φυσικά συμμετοχή σε σεμινάρια και συναυλίες των σπουδαστών της .

Επίσης οι χώροι μας είναι άρτια εξοπλισμένοι με σύγχρονα εποπτικά μέσα , άνετες αίθουσες και με εκπαιδευμένους καθηγητές  που  συνθέτουν ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που δημιουργεί την ιδιαίτερη εκείνη ατμόσφαιρα που προϋποθέτει η καλλιτεχνική δημιουργία .

Οι απόφοιτοι μας μπορούν να σταδιοδρομήσουν ως μέλη ορχηστρών , καθηγητές σε μουσικά ιδρύματα , καθηγητές στη μέση εκπαίδευση , μέλη και μαέστροι σε φιλαρμονικές , μέλη ελαφρολαϊκών ορχηστρών καθώς και σε μουσικά τμήματα τηλεοράσεων και ραδιοφώνων .

 

Σχολή Μπαλέτου Δημιουργία Παλλήνη

H σχολή στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο , στο κέντρο της Παλλήνης και σε έναν χώρο που φτιάχτηκε εξ’ αρχής για αυτήν την δραστηριότητα , τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την ποιότητα , ασφάλεια και την αισθητική ενός τέτοιου χώρου.