Ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων

Μαθήματα μουσικής για ενήλικες

Κλασσική Κιθάρα

  • Το ωδείο μας παρέχει ταχύρυθμα μαθήματα μουσικής για ενήλικες (κιθάρα, αρμόνιο, πιάνο) σε ομαδικά και ατομικά τμήματα.

  • Τα μαθήματα  εστιάζουν στην πρακτική εξάσκηση και έχουν πάρα πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

  • Μέσα σε λίγο μόνο καιρό ο σπουδαστής  μπορεί να παίξει στο πιάνο την κιθάρα ή το αρμόνιο τα αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο!

  • Μέσα στην ώρα του μαθήματος μπορεί να γίνει και η εκμάθηση της βασικής θεωρίας και σολφέζ για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!! Ο μαθητής δεν  έχει την υποχρέωση να δώσει εξετάσεις. Τα μάθημα είναι ατομικό μια φορά την εβδομάδα.


Έχοντας σαν σκέψη  την μουσική εκπαίδευση των ενηλίκων οι οποίοι δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο για σπουδές, το Ωδείο Δημιουργία Π.Κοντοέ δημιούργησε  ταχύρυθμο σύστημα διδασκαλίας για για τα μουσικά όργανα πιάνο, αρμόνιο και κιθάρα.

Τώρα όλοι μπορούν να ξεκινήσουν ταχύρυθμα μαθήματα μουσικής, χωρίς  να είναι απαραίτητο να έχουν πολύ χρόνο για μελέτη. Στο ταχύρυθμο σύστημα μαθημάτων μας, μπορούν να ενταχθούν και αυτοί που είχαν κάνει κάποια προσπάθεια να μάθουν μουσική στο παρελθόν και δεν τα κατάφεραν λόγω του όγκου και της σύνθετης διαδικασίας των κλασικών σπουδών.

Το ωδείο Δημιουργία Π.Κοντοέ στην Παλλήνη και τη Ραφήνα με 35 χρόνια παρουσίας, μουσικής πρωτοπορίας και επιτυχίας, τους θαυμάσιους και άρτια εξοπλισμένους χώρους διδασκαλίας και με τους άριστους καθηγητές του ,συνθέτουν ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που θα σου εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα !

Ποτέ δεν είναι αργά!   Μπορείς τώρα να κάνεις την επιθυμία σου πράξη!

Τα μαθήματα μουσικής για ενήλικες μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.