Ρυθμική-Μουσικοκινητική αγωγή

Ρυθμική - Μουσικοκινητική αγωγή

  • Η Ρυθμική Μουσικοκινητική Αγωγή απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας 3,5-5,5 ετών, με στόχο την ανάπτυξη του ρυθμού και την τόνωση του μυϊκού συστήματος μέσα από διασκεδαστικές ασκήσεις και παιχνίδια, κινήσεις αυτοσχεδιασμού και οργανωμένη κίνηση.
  • Η Μουσικοκινητική αγωγή προετοιμάζει τα παιδιά για την ομαλή ένταξή τους στις τάξεις του μπαλέτου δημιουργώντας υπεύθυνες, ευέλικτες και ζωηρές προσωπικότητες.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού για ένα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό μάθημα να δείτε τις εγκαταστάσεις μας,  να γνωρίσετε τις δασκάλες μας και τον τρόπο λειτουργίας μας.


ΡΥΘΜΙΚΗ-ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Τα πρώτα βήματα που φέρνουν το παιδί σε επαφή με την Τέχνη του Χορού. Μέσω αυτής της μεθόδου αρχίζει το ταξίδι στην μάθηση , η επικοινωνία με την ομάδα και ‘χτίζεται’ η μυϊκή ενδυνάμωση με προσοχή και ευαισθησία για το παιδικό σώμα.

Επιβραβεύεται κάθε προσπάθεια αφού φέρνει χαρά και δημιουργία με οδηγούς τη μουσική , το παιχνίδι και τη φαντασία.


ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Το εκπαιδευτικό δυναμικό της σχολής μπαλέτου & χορού Δημιουργία Π.Κοντοέ είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της εκπαιδευτικής μας δύναμης είναι επιλεγμένο με τα αυστηρότερα κριτήρια ήθους, γνώσης, καλλιτεχνικής αξίας, εκπαιδευτικής εμπειρίας και μεταδοτικής ικανότητας, με συνεχή σημαντική παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού.