Μπαλέτο για Ενήλικες

  • ΜΠΑΛΕΤΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.Η σχολή μας διδάσκει κλασικό μπαλέτο για ενήλικες σε ομαδικά αλλά και σε ατομικά μαθήματα.Υπάρχουν τμήματα για αρχάριους και προχωρημένους.
  • Τα μαθήματα κλασικού μπαλέτου για ενήλικες παραδίδονται στη σχολή μπαλέτου & μοντέρνου χορού Δημιουργία στην Παλλήνη.
  • ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ.Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού για να δείτε τις εγκαταστάσεις μας, τους καθηγητές μας και τον τρόπο λειτουργίας μας.


Η χορευτική τέχνη του μπαλέτου δεν είναι προνόμιο μόνο των μικρών ηλικιών αλλά και των ενηλίκων.

Είναι γνωστό ότι το σύγχρονο πρόβλημα της καθιστικής ζωής επιβραδύνει τη λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος. Γι’ αυτό και η ενασχόλησή μας με το μπαλέτο είναι μια θαυμάσια δραστηριότητα που δίνει υγεία, ευεξία, ζωντάνια, ενέργεια, μακροζωία, αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία και προπαντός χαρά.

Το μπαλέτο χαρακτηρίζεται ως ύψιστη μορφή χορευτικής τέχνης συνδιάζοντας αρμονικά την κλασική μουσική με την κίνηση. Αναπτύσσει γρήγορη σκέψη σε συντονισμό με τη μουσική και την κίνηση.

Εκτός από την όμορφη εμφάνιση, εξασφαλίζει επίσης πολλά οφέλη για την υγεία, αφού η σωστή στάση του σώματος που απαιτεί το μπαλέτο, βελτιώνει τις μυοσκελετικές δυσλειτουργίες δυναμώνοντας τη σωστή λειτουργία των μυών.

Το μπαλέτο είναι ένα μέσο με το οποίο μπορούμε να ανακαλύψουμε κρυφές δυνατότητες του σώματός μας, δηλαδή του εαυτού μας, των καλλιτεχνικών ικανοτήτων μας και των ψυχικών μας συναισθημάτων.