Παιδική Χορωδία

Παιδική Χορωδία

  • Το ωδείο μας διδάσκει παιδική χορωδία σε ομαδικά τμήματα, για αρχάριους και προχωρημένους.
  • Η εγγραφή στα μαθήματα παιδικής χορωδίας μπορεί να γίνει καθ όλη τη διάρκεια του έτους.
  • Τα μαθήματα παιδικής χορωδίας παραδίδονται στο ωδείο Παλλήνης και στο ωδείο Ραφήνας.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού για να δείτε τις εγκαταστάσεις μας, τους καθηγητές μας και τον τρόπο λειτουργίας μας.


Η δημιουργία μικρών η μεγαλύτερων μουσικών συνόλων και η συνεργασία των σπουδαστών μας αποτελεί την πεμπτουσία της ολοκληρωμένης μουσικής εκπαίδευσης , αξιοποιώντας σε ομαδικό επίπεδο το έμψυχο δυναμικό της , δίνει την ευκαιρία σε όλους τους σπουδαστές να επανδρώσουν τα μουσικά σύνολα της κλασικής μουσικής , αποκτώντας ανεπανάληπτες εμπειρίες συλλογικής εκτέλεσης και τη γνώση και πρακτική που είναι απαραίτητη για τον αυριανό επαγγελματία.

Το μάθημα της παιδικής χορωδίας περιλαμβάνει κομμάτια από διάφορα μουσικά είδη όπως ελαφρό, λαϊκό, ελαφρολαϊκό, ποπ, ροκ, έντεχνο, Ελληνικά ή ξένα κομμάτια, οπερέτες, musical κ.ά.


ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Το εκπαιδευτικό δυναμικό του Ωδείου Δημιουργία Π.Κοντοέ είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της εκπαιδευτικής μας δύναμης είναι επιλεγμένο με τα αυστηρότερα κριτήρια ήθους, γνώσης, καλλιτεχνικής αξίας, εκπαιδευτικής εμπειρίας και μεταδοτικής ικανότητας, με συνεχή σημαντική παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού.