Παιδικό Τραγούδι

Παιδικό Τραγούδι

  • Το ωδείο μας διδάσκει παιδικό τραγούδι σε ομαδικά και ατομικά τμήματα, για αρχάριους και προχωρημένους.
  • Η εγγραφή στα μαθήματα παιδικού τραγουδιού μπορεί να γίνει καθ όλη τη διάρκεια του έτους.
  • Τα μαθήματα παιδικού τραγουδιού παραδίδονται στο ωδείο Παλλήνης και στο ωδείο Ραφήνας.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού για να δείτε τις εγκαταστάσεις μας, τους καθηγητές μας και τον τρόπο λειτουργίας μας.


Το μάθημα του παιδικού τραγουδιού περιλαμβάνει κομμάτια από διάφορα μουσικά είδη όπως ελαφρό, λαϊκό, ελαφρολαϊκό, ποπ, ροκ, έντεχνο, Ελληνικά ή ξένα κομμάτια, οπερέτες, musical κ.ά. Φυσικά η επιλογή του ρεπερτορίου γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον σπουδαστή, αλλά και σε σχέση με τις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητές του. Οι ασκήσεις που διδάσκονται είναι ειδικά διαμορφωμένες και επιλεγμένες για παιδιά που βρίσκονται πριν την εφηβεία και συγκεκριμένα πριν την μεταφώνηση. Ειδικά κατά τη διάρκεια της μεταφώνησης η οποία διαρκεί από το 12ο έως και το 17ο περίπου έτος του παιδιού, δεν διδάσκονται τεχνικές ασκήσεις ούτε βέβαια τοποθέτηση φωνής, αλλά μόνο ρεπερτόριο που είναι προσαρμοσμένο στη συγκεκριμένη αυτή χρονική περίοδο η οποία απαιτεί προσοχή στη χρήση κυρίως της έντασης της φωνής. Το μάθημα είναι ατομικό (δηλ. στην αίθουσα είναι μόνο ο καθηγητής και ο σπουδαστής), περιλαμβάνει ασκήσεις για την σωστή άρθρωση των λέξεων, τον ήχο και την αναπνοή, εκπαίδευση σκηνικής παρουσίας και επιλογή ρεπερτορίου.


ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Το εκπαιδευτικό δυναμικό του Ωδείου Δημιουργία Π.Κοντοέ είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της εκπαιδευτικής μας δύναμης είναι επιλεγμένο με τα αυστηρότερα κριτήρια ήθους, γνώσης, καλλιτεχνικής αξίας, εκπαιδευτικής εμπειρίας και μεταδοτικής ικανότητας, με συνεχή σημαντική παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού.